Thursday, September 11, 2008

OPERA DAYS

LA BOHÈME - CHE GELIDA MANINA DE PUCCINI




GAZZA LANDRA - OVERTURE DE ROSSINI





TURANDOT - NESSUM NORMA DE PUCCINI






PHILIP GLASS - SATYAGRAHA - DIRECT FROM METROPOLITAN OPERA NY







HÄNDEL - RODELINDA - DIRECT FROM METROPOLITAN OPERA NY




SEASON 2011 - 2012 IN METROPOLITAN OPERA NY 




DIMITRI SHOSTAKOVICH - "THE NOSE" 

7 comments:

linus said...

Bravo, Bravo, maravellosa aria de tenor del primer acte de la boheme. I leitmotive de Mimi la resta de l'obra. Una meravella escoltar de nou a Lucianno poc més d'un any de la seva mort. La boheme y el paper de Rodolfo és un dels més celebrats de la seva carrera.

Magnífica nova secció. Ojalá la continuí.

TQM

Otilie said...

Me alegro que le haya gustado. Esta maravilla me trae recuerdos a mi, sobre nuestra historia. Vayase pensando el titulo para la nueva sección -
TQM

linus said...

Espero que ponga Turandot también.

La quiero.

linus said...

L'òpera de Philip Glass va ser una experiència memorable. Sobretot a nivell d'interpretació i musical, tot i que l'escenografia i l'ambientació estaven molt ben aconseguides.

Sempre dic que se li ha de donar majors oportunitats a l'òpera contemporània - Segle XX i XXI - ja que no tenen perquè desmerèixer el gènere; al contrari, el reactualitzant i aporten noves visions i, sobretot, sonoritats més properes al públic.

Gràcies per aquesta secció.

TQM

Otilie said...

Merci a tu amore,

Per compartir amb mi el teu bon gust per l'art, en general, però en particular per la òpera escollida. Has fet una selecció exquisita. I, sobretot, moltes gràcies per donar-me la oportunitat de veure obres que incentiven la meva creativitat i modifiquen la meva manera de veure l'art.

T'estimo molt

TQM

linus said...

Quin fragment més deliciós que ha triat la meva pinchonz,

A part de ser musicalment joiós, la veu calida y suau del contratenor és una meravella.

Moltes gràcies amor.

TQM

Otilie said...

De res vida, moltes gràcies a tu per portar-m'hi. Aquesta escena és molt bonica i el colofó perfecte d'aquesta gran obra barroca de Händel . Celebro enormement que t'hagi agradat la selecció.

TQM