Monday, March 17, 2008




"Un corazón no se juzga por lo mucho que vales sino por lo mucho que te quieran tus semejantes"


The Wizard Of Oz




VIVIR CADA MINUTO DE MI VIDA

Das Leben zur Minute mitzuerleben !




Jo de vida només en tinc una, tú ets l'home més important de la meva vida. Tú m'has ensenyat moltes coses, amb tú he descobert moltes coses que desconeixia, amb tú he descobert el plaer de llegir plegats poesia, un llibre de cinema, d'enriquir-nos amb cada peli que veiem, de disfrutar cada concert, cada vetllada, cada love journey, cada concert de jazz...


Amb tú he descobert les meves ganes de descobrir el món , de potenciar la meva creativitat, d'expressar el que sento en cada post, .... Amb tú he sentit l'esperit infantil, adolescent i adult.


Amb tú vull passar la resta dels meus dies, els temps difícils i els que no ho són tant. Et vull donar suport i t'acompanyaré allà on faci falta.


Jo vull que comparteixis amb mi les ganes de sortir a fora a respirar, a desenvolupar la nostra creativitat, a desconnectar... a descobrir, a fer de la nostra vida una peli i demà que sigui el que Déu vulgui !!!

CUENTO PEDAGÓGICO

Cuentan que una persona miedosa, observaba cómo nacía una mariposa. Pasó un buen rato observando con sorpresa cómo la mariposa intentaba salir por el pequeño agujero que ella misma había abierto. Hacía intentos que a es le parecían que quizá no llegarían a ningún `puerto , hasta que llegó al convencimiento de que quedaría encajada , a medio salir y, por tanto, moriría.
Desconfiando, así, de la capacidad de la mariposa para salir airosa de aquella situación, esta buena persona decidió hacer un corte que acabase de abrir el pequeño agujero hecho con constancia por la mariposa.
¡ Ahora sí salió fácilmente !
Una vez fuera la observó : tenía las alas muy arrugadas y aferradas al cuerpo. Esperó ansiosamente a que ella batiera sus alas y se pusiera a volar. Fue inútil; la mariposa no echó a volar. Finalmente se arrastró por tierra, acosada por las hormigas.
Aquella buena persona no entendió que, a pesar de que él había evitado lo que suponía que para la mariposa era un sufrimiento, ni siquiera así había sobrevivido.
Lo que es, con su intromisión , había impedido es que, con el esfuerzo, los fluidos internos de aquel animalito se esparcieran por todo su cuerpo hasta fortalecer las alas y, por tanto, el esfuerzo de capacitarse para volar.

Vicenç Arnaiz
"Entreamados"

THE CARNIVAL OF THE ANIMALS




"THE CARNIVAL OF THE ANIMALS", composada pel romàntic francés Camille Saint- Saëns l'any 1886 a Austria.

Des del meu punt de vista, crec que la música clàssica és per el plaer de totes les oïdes, per tots els gustos, per a totes aquelles persones que tinguin ganes d'escoltar-la, per totes les edats.

Per més informació...