Wednesday, February 09, 2011

SATISFACCIÓ PROFESSIONAL

"Quina sensació més especial i gratificant, veure les carones d'atenció dels infants quan realitzen una audició i al finalitzar l'activitat, t'omplen de somriures, petons i abraçades". 


Avui, a l'escola bressol on treballo, l'activitat proposada era l'audició d'un fragment de l'obra de Mozart "La flauta màgica". En primer lloc, les educadores hem presentat l'autor mitjançant una fotografia per facilitar l'associació de la obra als infants. Seguidament, hem convidat als nens i nenes, en edat compresa de 1- 3 anys, a asseure's o estirar-se al terra per escoltar la peça musical de forma relaxada. Les expressions de curiositat i sorpresa dels infants eren un espectacle molt gratificant per nosaltres. 

A la segona part de l'activitat, adreçada a distingir la veu masculina de la femenina, els infants han pintat uns titelles (creats per l'educadora) que representaven la soprano (Papagena) i el tenor (Pageno), mentre escoltaven el fragment escollit. Quan els nens i nenes han finalitzat aquesta activitat, han entregat el dibuix. Què bonics ! Com si han esmerat !. Fins i tot, molts/es han fet un petó i una abraçada a l'educadora. Se'ls veia tan contents i afectuosos. Ho són tot !!