Tuesday, May 09, 2006

ESPERANZA

... Cuando los días tristes amanecen y fríamente hostil nos mira el mundo, retraída se encuentra tu confianza y totalmente sobre ti descansa. Mas relegado a ti y por las viejas alegrías lejos, vas divisando nuevos paríasos que a tu creencia se dirigen todos...
Fragmento de "Días del destino" de Herman Hesse.

Afortunadamente, todos los días no son así...

3 comments:

linus said...

Kari, em sap greu que els dies siguin freds i hostils, jo tan sols vull que sapigues que, de fet, el que et pugui transmetre en aquest mal sentit són petites aspreses de caràcter que res no tenen a veure amb els sentiments de fons. D'aquests si que en pots tenir plena confiança.

No conec aquest text de Hesse, a quin llibre correspon? Explica'm " vas divisando nuevos paraísos que a tu creencia se dirigen todos "

Kisses

Otilie said...

Holes kari, aquest post no paral de nosaltres, ni es refereix al que tú em contestes. Tan sols, exterioritzava les meves sensacions entorn el que he patit des de l'estiu passat, en que se'm van ajuntar mals moments que he anat superant a poc a poc... ara estic més bé que fa uns dies enrere i tinc més forçes per anar fent les coses. Em sento aliviada pq tot va tornant a la normalitat. Em sento optimista pq crec que podré disfrutar dels nous paraísos q vinguin amb més tranquilitat,... només era un fragment de Herman Hesse, que es dia "Días del destino", que vai trobar a interné i em va recordar a la sensació q t'explicava fa uns mesos, a casa teva, quna tú em vas preguntar q pasava i jo et vai dir que tenia por d no poder superar els masl moments. Pel damés, crec que tot està bé. Ambdós tenim molts clars els sentiments de fons i la resta són detallets que es van arreglant a mesura que n'anme parlant,....

linus said...

D'acord kari, entenc el motiu general del fragment. A vegades crec que quan estàs trista és sempre per culpa meva, que no et cuido i et mimo prou. Estic content que els mals moments vagin quedant enrere, tot i així faig propòsit de cuidar-te i mimar-te més. Kisses.

P.D: Merci pel sms, tranquilitza...

P.D: Pista pel viatge: Kitsch + Fang = " macarena monster "