Tuesday, December 23, 2008

EL QUE MÉS ESTIMO EN AQUEST MÓN

Com dir-te que m' agrada la teva manera de ser, que amb tú em sento protegida.
Ets una gran persona, amb un cor d'or, uns valors que no els trobes enlloc més i un sentit del que és just amb el qual hi actues amb coherència.
Les teves ganes d'aprendre, la teva voluntat i la teva responsabilitat són de lloar. Durant aquests anys has descobert en tú habilitats que no sabies ni tú que les teníes. En seguirás descobrint,...
La teva saviesa i les ansies de conèixer obren portes a nous aprenentatges, guardant-ne la resta en un lloc ben segur.
La teva personalitat i el teu caràcter marcat, a vegades per una mica de geni, et fan ser autèntic i transparent. La teva lleieltat vers les persones que aprecies i la persona que estimes ( jo, la teva dona) és insuperable.
Ets un home com cal, coherent, directe i proper ( quan ho pretens ser).
En definitiva, ets un ser humà adorable i que només tinc ganes d'estimar-te per sempre i lluitar per estar a l'altura.

2 comments:

linus said...

vostè ha respòs de forma detallada el que li agrada i pensa de mi. Aquell pregunta que tantes vegades li fai i tant necessito que em respongui.

TQM

Colibrina said...

No et dic res que no t'hagi dit abans, potser no de forma tant detallada, en forma de carta, però avui pensant en tú, amb tot el que hem parlat i hem compartit durant aquests dies, amb el que vist en aquests vuit anys, aquests meravellosos anys que m'han evocat aquest post, aquest post que vosté espero que no oblidi mai, perquè sapiga que el valoro i que no desitjo un altre cosa que passar la resta dels meu dies amb una persona tan especial, equilibrada, autèntica, divertit e interessant com vosté.

TQM