Thursday, December 04, 2008

OUT OF PLACE o COM UN PEIX FORA DE L'AIGUA

Algú s'ha sentit alguna vegada com un peix fora de l'aigua ?

Jo simbòlicament, puc dir que sí. A vegades quan sóc incapaç d'expressar-me i fer-me escoltar per les altres persones. A vegades la inseguretat em cohibeix i no sé d'on treure les forces per tornar-me a fer respectar. Moltes vegades començo a parlar i no puc acabar el que vull explicar.
A vegades penso que el que a mi m'agrada no interessa o que el meu sentit de l'humor no és prou bo per arrancar la riatlla a la meva parella.
Em costa que no s'apliqui la justícia, que no hi hagi equitat, que siguim dolents els uns amb els altres, que no es puguin dir les coses amb sinceritat i respecte, que les persones no s'impliquin i s'esforcin en tot allò que fan, que no hi hagi lleieltat entre les persones que s'aprecien. Però això justament és el que hi ha. És tant trist i em sento tant estranya...

2 comments:

linus said...

M'encanta el seu sentit de l'humor, m'encanta vostè.

Si no sempre la sé escoltar com mereix, li demano disculpes. Tinc tota una vida, si vostè vol, per aprendre tot el que vostè sap, tot el que vostè es.

TQM

Otilie said...

SI QUIERO. Vosté és la única persona que em coneix com realment sóc i com realment penso. Les habilitats s'aprenen o es descuiden amb el temps, com vosté diu. Jo estic aquesta vida per aprendre moltes coses sobre mi mateixa i sobertot, sobre la persona que més m'estimo que com vos. ja sap és vosté.
TQM
Perdoni però haig d'arreglar l'expressió de la última part del post que està mal.