Thursday, June 25, 2009

DEDICATED...




6 comments:

linus said...

Oooooooooh quants records, em venen imatges de la intro de la serie.

He retornat momentaniament molts anys i experiència/il·lusions enrera.

Tot un detall, gràcies.

Otilie said...

Lamentablement jo he fet massa tard per acomapanyar-lo en aquestes experiències e il·lusions, però tot i així entenc molt bé de les sensacions i sentiments que evoca la serie. Em pregunto com hagués estat la nostra historia desde uns anys abans, en un context així. Segurament que hagués estat uan adolescència més plena, emocionant e interessant. TQM

linus said...

L'adolescència narrada és més intensa, però a l'hora més perillosa. És més difícil superar-la indemne.

TQM

Otilie said...

Em podria dir perquè atribueix a la adolescència els atributs; narrada i perillosa. Es refereix a l'adolescència de l'Àngela ? Si és així hi puc estar d'acord. Tot i així, ella té l'avantatge o la trampa d'haver estat envoltada de referents molt interessants que la fan pensar i reflexionar molt bé al voltant de la seva adolescència i la seva vida.

TQM

linus said...

Està poc carinyosa en aquest post,

narrada es refereix a la d'angela, i perillosa, perquè l'entorn que l'envolta és més perillós en un moment de canvi i construcció de la personalitat: drogues, sexe, relacions poc aconsellables, etc.

Aquests referents la poden fer aprendre coses - en el cas de l'angela que es molt cerebral - però també comporten els seus riscos - ryan - etc.

TQM

Otilie said...

No karinyet, ja sap el que sento per vos i que l'enyoro molt (mostres en té)El que passa es que després de llegir el comment em van venir al cap aquestes preguntes i vaig anar directe, però m'alegro que tinguem les nostres cosetes també des del blog i lo quiero mucho.