Monday, August 17, 2009

MY SO CALLED LIFE

No es un secreto que, desde hace unos días, mi serie favorita es "My so called life". Y aunque debí descubrirla en mis años de adolescencia, me siento feliz al verla porque entiendo lo que he sido y lo que soy gracias a la forma transparente y natural de mostrar las actitudes, los sentimientos y las emociones. No hace mucho, cuando yo empecé a ver la serie, tú me dijiste que el personaje de Ángela te fascinaba. También dijiste que, de alguna manera, habías encontrado ,en mi, parte de la sensibilidad femenina de la protagonista.
Casi al verla por completo, me he dado cuenta que una Ángela en la vida real es muy difícil de encontrar y que la admiro por compartir esa sensibilidad tan bien representada en el medio televisivo. Me gusta su manera de defender las causas justas, su forma de pensar y sentir, su forma de ser leal a sus convicciones y ser entregada en las relaciones con los demás. Sobretodo me gusta su forma de enamorar-se. La entiendo mucho. Cuando Ángela se enamora, se vuelve ingenua, dócil y vulnerable. Si siente que su amante la quiere, siente tal felicidad que no puede ocultar su amplia sonrisa , pero si siente que no es bien tratada, ... se encierra en sí misma y en sus pensamientos quedándose en su habitación escuchando una y otra vez la misma canción...

Buffalo Tom - Late At Night


Found at skreemr.com

5 comments:

linus said...

Quina lectura tan personal i intel·ligent ha fet de la serie pichoncita. M'agrada que s'identifiqui amb l'Angela. Ja sap que durant molt temps, l'Angela va ser un model de noia que m'és agradat conèixer i que s'assembla més del que es pensa a vostè.

TQM

linus said...
This comment has been removed by the author.
Colibrina said...

Vosté m'ha fet dos comentaris, karinyet ?
Bé m'alegro tant que li agradi la meva interpretació de la serie i el meu retrat de l'Àngela. Bé vosté em va dir quelcom i jo he buscat afinitats amb ella. Aspectes en els que em puc sentir identificada. M'agrada molt la serie. Moltes gràcies karinyet. Si he tardat és peruè jo estic enamorada de vosté i ja sap que em costa ser objectiva amb segons que...

TQM

P.D.: Per cert, de lluny sento coets, no sé si els sento des del teu poble. M'encantaria pensar que si. Perquè és com si hagués una connexió entre tu i jo ara mateix.

linus said...

Sips ha sortit doble, m'agrada que sigui fan de My so called life, diu molt de vostè.

TQM

P.D: l'us de " Bé " al començament de les frases és una mica fred i protocolari.

P.D: Si, és possible que els coets siguin d'aqui; jo també els he sentit.

Colibrina said...

Ops ho sento, gràcies per fer-me adonar-me. Ho faig no per semblar protocolaria. Crec que se'm escapa quan intento centrar les idees que vull dir. Com un tic. No sé ni d'on he tret aquesta forma d'escriure, però no tés connotacions de fredor per part meva.

TQM

Em falta molt per veure. Segur que només tenia 14 capítols ? Crec que jo he vist molt més en anglès.