Thursday, December 31, 2009

UN CONTE, L' ÚLTIM DIA DE L'ANY

5 comments:

linus said...

Gràcies carinyo per aquest conte tan trist.

És preciós però cruel, massa cruel :_(

Otilie said...

No m'hauaria de donar les gràcies per un conte que és tris, ja l'havia avisat que ho era. És cruel, peruqè la vida ho és i jo ja feia dies que em sentía així. Hi han moltes persones que estan al carrer, però nosaltres no les podem tenir totes a casa, només podem estar agraïts per tot el que tenim. I que afortunadament la vida no ens ha pres.

TQM, Gràcies per ser al meu costat.

linus said...

ara la cruel es vostè amb aquest to.

que significa: " ja l'havia avisat que ho era " quina forma és aquesta de parlar-me?

Respecti la meva sensibilitat, si em convida a sensibilitzar-me.

Otilie said...

No perdoni kari, no tenia cap to, no s'enfadi amb mi. M'ha sabut greu que s'ho hagués pres com alguna cosa cruel que jo li mostrava. Només deia això. Jo respecto molt la seva sensibilitat i és per això que li deia que l'havia avisat de que ho era. Jo no vull que mostrar-li coses cruels. Volia ensenyar-li un conte amb una certa sensibilitat que sé que vostè té, però no tenia cap intenció de que ho passés mal, ni molt menys que s'enfadés amb mi per alguna cosa que jo no he expressat així, en aquest to. Recordi que la meva manera de parlar per telefon era molt bona, jo només volia que anès previngut abans de veure'l, tot i sent trist i que em digui que és massa cruel m'ha sembalt que ho havia passat mal. La resta només és una justificació de perquè havia escollit el conte. Sento profundament que li hagi semblat una altra cosa.

TQM

linus said...

A mi el conte m'ha encantat i dolgut, perquè em sembla d'una crueltat infinita: nens desamparats que moren tot intentant mantenir l'esperança.

En tot cas, ja li vaig dir que buscaria el moment perquè m'arribés i m'ha arribat molt, massa.

TQM