Tuesday, June 29, 2010

HOY, ALTO CONCEPTO DE COCINA

3 comments:

linus said...

Aquesta parodia és una copia menys inspirada de la que fa Ramon Fontserè per els joglars a " El retablo de las maravillas ".

Tot i que ambdues cauen en un cert simplisme, des del meu punt de vista. Només des de la complexitat del propi camp és pot jutjar l'aparent simplicitat des de fora.

En tot cas, gràcies pel video.

TQM

Otilie said...

De res, a mi em fa riure molt aquest mail perquè exagera algunes idees infundades que tinc jo sobre la cuina d'autor. Jo no en tinc ni idea i segurament, els actors que imiten aquest personatge, simplifiquen molt les idees i les carecterístiques del talent culinari de Ferran Adrià. Per exemple, la idea de deconstrucción deu ser molt més interessant i complexa explicada pel creador. També hi han moments de la imitació que em semblen barroers. Però jo incideixo en el tema de les quantitats i preu i la crítica al menjar tradicional. No m'atrau especialment les exquisiteses que el gran Ferran Adrià posa enmig d'un plat per un preu massa elevat. Està provocant diferències entre classes socials. Jo no criticaria pas un Argiñano per la quantitat de menjar "normal" que posa en un plat. Em sembla tan o més bo i una manera més sana i profitosa de gaudir de l'art culinari respecte els rics.

TQM

Otilie said...

Mail ? Vídeo, perdona

TQM