Monday, August 23, 2010

" - JUGUEM ?: NO, DONCS JA NO SÓC UNA NENA PETITA"


"El juego no es sólo juego infantil. Jugar para el niño y para el adulto, es una manera de utilizar la mente y, aún mejor, una actitud sobre cómo utilizar la mente. Es un marco en el cual poder combinar pensamiento, lenguaje y fantasía"

Bruner, 2003

2 comments:

linus said...

Quina imatge més xuli, carinyet.

Estic d'acord tot i que Dewey deia que el joc era el treball dels nens - que en part és així. És més important tenir en compte que el joc és assaig de diferents posicions vitals que traspassen els límits de la pròpia i quotidiana.

TQM

Otilie said...

Moltes gràcies pel mail karinyet,

La imatge és una pasada. M'encanta. Hi han persones que il·lustren molt bé sensacions, estats d'anims, etc. És meravellós.

Respecte les aportacions sobre el joc estic molt d'acord amb el que dius: és un joc d'assaig en diferents posicions vitals ... Però sobretot volia destacar la idea de que no hi ha edat per jugar precisament per aquest assaig...que trascendeix al que es fa diàriament.Aquí entra en joc la fantasía, que no s'ha de perdre mai. Aquest sense of wonder,en el joc. Això, em suggereix la imatge, el no perdre tot això... En resum, les ganes de jugar.

TQM FOREVER