Wednesday, February 09, 2011

SATISFACCIÓ PROFESSIONAL

"Quina sensació més especial i gratificant, veure les carones d'atenció dels infants quan realitzen una audició i al finalitzar l'activitat, t'omplen de somriures, petons i abraçades". 


Avui, a l'escola bressol on treballo, l'activitat proposada era l'audició d'un fragment de l'obra de Mozart "La flauta màgica". En primer lloc, les educadores hem presentat l'autor mitjançant una fotografia per facilitar l'associació de la obra als infants. Seguidament, hem convidat als nens i nenes, en edat compresa de 1- 3 anys, a asseure's o estirar-se al terra per escoltar la peça musical de forma relaxada. Les expressions de curiositat i sorpresa dels infants eren un espectacle molt gratificant per nosaltres. 

A la segona part de l'activitat, adreçada a distingir la veu masculina de la femenina, els infants han pintat uns titelles (creats per l'educadora) que representaven la soprano (Papagena) i el tenor (Pageno), mentre escoltaven el fragment escollit. Quan els nens i nenes han finalitzat aquesta activitat, han entregat el dibuix. Què bonics ! Com si han esmerat !. Fins i tot, molts/es han fet un petó i una abraçada a l'educadora. Se'ls veia tan contents i afectuosos. Ho són tot !! 



2 comments:

linus said...

Felicitats

Em sembla una activitat molt ben plantejada i enormement estimulant.

L'animo a continuar apostant per l'òpera i l'art, sense complexos.

TQM

Otilie said...

Moltes gràcies karinyet,

Sips anirem treballant més cosetes dins el possible i m'agradarà fer-ho abans de canviar de classe. No em vull perdre aquests moments.

Segurament compartiré impressions amb vosté, perquè la seva visió i perspectiva m'ajuden molt. Però ja l'hi anticipo que treballarem Verdi, Manuel de Falla, Haendel ( el mesias), Albèniz, Grieg,etc. Llàstima que no tinguem temps per preparar un ecorregut ben treballat per la música clàssica.

TQM

Moltes gràcies pel suport !!!!
Ho continuarem fent, sense cap mena de dubte !!! Merci :)