Friday, September 04, 2009

ALL ABOUT MYSELF: TOCADA

Te he estado visitando y, la verdad, me he quedado tocada y me he contagiado de un estado de ánimo no demasiado positivo. A veces no entiendo nada, todo me parece borroso. Las palabras me parecen ambiguas, sin ir dirigidas a nadie, pero con la obligación de tomártelas cómo algo personal. Y eso, en mi estado no me ayuda...
No quiero recibir a mi hermana con los ojos rojos.

2 comments:

linus said...

L'expressió: " Las palabras me parecen ambiguas, sin ir dirigidas a nadie, pero con la obligación de tomártelas cómo algo personal " és molt bona, m'agrada molt.

En un altre ordre, recomano preguntar abans de treure conclusions extremes, sempre és millor consultar que pensa l'autor al respecte.

TQM

Colibrina said...

Tota la raó del món, tot i que moltes vegades l'autor no hi és o no pot contestar i et quedes sola de nit, pensant i donant voltes al que s'ha expressat i encara que no va dirigit a algú tú no pots deixar de relacionar idees i fer-te partícep del que l'autor explica. Em passa sempre. Moltes gràcies. Per una vegada he estat acertada expresant el que jo sento respecte en com actua el meu mecanisme quan veu algún post susceptible de ser interpretat de múltiples maneres. Moltes gràcies, once again.

TQM