Tuesday, July 29, 2008

DE MASCARADA A DRAMATIS PERSONAE


"Dramatis personae" és el sobrenom que rep la nova secció que s'inaugura en aquest blog, fent referència a la multiplicitat de caràcters que apareixen en una obra.
D'aquesta manera deixem constància i record de les obres de teatre que ens van arribant...




DIUMENGE 27 DE JULIOL DEL 2008





Aquesta gran companyia de teatre ens posen al descobert, amb gran dosis de creativitat i fidelitat, la biografia de Dalí: els seus pensaments excèntrics, la seva ideologia, els trets de la seva personalitat i de la seva obra, la relació amb els artistes contemporanis i els mitjans de comunicació,... En definitiva, una gran obra per descobrir un artista. Mereixen un reconeixement especial, els actors i actrius que fan més creïble el personatge de Dalí. Un especial homentage per Montse Puig ( que interpreta les trapelleries de Dalí quan era nen i la figatoveria de "Mirò"). Menció especial a Ramón Fonseré que interpreta a les mil maravelles al gran Daaalí.

2 comments:

linus said...

Magnífic post, pinchoncita. Estic encantat amb la nova secció. Només una coseta, he estat pensant amb el títol de la secció i no m'acaba de fer el pes. Que li sembla canviar-ho per l'elegància llatina de " Dramatis Personae " , terme que fa referència al conjunt de caràcters d'una obra, generalment teatral.

Kisses, tqm

Otilie said...

Ops em sembla més bona elecció, d'acord amb el nom que reben les altres seccions. Té molt més sentit, per a una secció exclusivament de teatre.

Usted si que sabe!!!
LO QUIERO