Tuesday, August 05, 2008

AFINIDAD



EL COLIBRÍ

Para despertar el interés de la hembra, el macho realiza una danza
Después de que las hembras han sido fecundadas, construyen un
pequeño nido hecho de tela de araña, algodón, liquen o musgo.


2 comments:

linus said...

Oohhh qué grande!. Magnífica intepretació d'una de les meves cançons favorites ever. La quiero y me gusta que me quiera tal y como soy.

TQM

Otilie said...

Bé, no és exactament el que vostè em va demanar, però reflecteix modestament la relació que jo volia establir entre la música i el vincle amb aquest ocellet tan encantador.
M'alegra que t'hagi agradat.
D'altra banda, penso que aquestes altures ja has de tenir assumitque set anys m'han servit per conèixer una persona meravellosa amb les seves particularitats, com jo tinc les meves, que m'encanta per la seva manera de ser, per la seva sinceritat, per la seva personalitat, per la seva autenticitat i les seves mostres d'afecte envers la persona que estima; que en aquest cas, sóc jo l'afortunada. De manera que, tot i que a vegades les coses no es presenten fàcils, no impedeixen que jo el segueixi veienttal i com és i me'l estimi tant o més que fa set anys.
Aquests problemes són nimieses, al costat de altres problemes més greus. De manera que l'important és estimar-nos i cuidar-nos incondicionalment cada dia, perquè el demà no sabem com serà.
I LOVE YOU TO THE END.